fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Blog PK

Image 12 01 2012

Gradinita Prikindel selectata in proiectul de implementare a Manualului Calitatii in Educatie

Suntem onorati sa va anuntam ca, in urma candidaturii la concursul de selectie a unitatilor școlare si a expertilor pentru implementarea Manualului Calitatii in Educatie, Gradinita Prikindel a fost aleasa in grupul primelor 10 unitati de invatamant prescolar din tara ce vor participa in acest proiect. Va multumim pentru increderea pe care ne-o acordati!

Image 12 01 2012

Resedinta ambasadorului Marii Britanii

Colindam, colindam iarna... In preajma sarbatorilor de Craciun, un grup de ARC-asi si Prikindei au impletit specificul traditiilor romanesti cu veselia colindelor din Marea Britanie. Acestia au colindat pe Excelenta Sa, Martin Harris, Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti.

Image 13 11 2011

Oktoberfest, sarbatorit si la Gradinita Prikindel

Oktoberfest -"Sarbatoarea lui octombrie"- este una din cele mai mari serbari populare din lume, ce se desfașoara anual, in München, de la mijlocul lui septembrie pana in octombrie. Ideea a pornit de la un subofiter din garda nationala bavareza. Acesta a sugerat organizarea unei curse de cai cu ocazia festivitatilor legate de casatoria printului mostenitor Ludovic I al Bavariei cu printesa Therese von Hildburghausen. La 17 octombrie 1810 avea loc cursa de cai, pe care printesa-mireasa a denumit-o Oktoberfest.

Image 13 11 2011

PK Halloween Party 2011

Așa cum ne-am obișnuit deja, sarbatoarea de Halloween a fost celebrata cu mult entuziasm de catre prikindeii nostri mici si mari.

Image 13 11 2011

Magia toamnei la Prikindel

In jurul nostru s-a așternut toamna intr-o simfonie de culori atat de diferite si totusi atat de bine combinate, incat aproape ca nu-ti poti crede ochilor ca ceea ce vezi e aievea.

Image 13 11 2011

Un nou an scolar la Prikindel

Primele zile de toamna au insemnat si primele zile de gradinita pentru piticii nostri! Chiar daca valurile marii si verdele muntilor sunt inca proaspete in memoria tuturor, ne-am incarcat tolbele cu veselie si curiozitate si ne-am dat intalnire la Prikindel! E drept ca, pentru cei mai mici dintre noi, curiozitatea s-a preschimbat in dor si veselia " a lacrimat" putin dar dupa cateva zile de gradi, lacrimile de pe obraji au inceput sa se usuce, prietenii noi au inceput sa se lege si gradinita s-a transformat in coltul de buna-dispozitie in care copiii se distreaza si invata lucruri noi! A inceput un nou an școlar, o noua aventura, o calatorie de poveste in lumea știintei si a jocurilor! A inceput Gradi!

Image 07 11 2011

Oamenii frumosi din viata prikindeilor: bunul si buna!

Bunicii sunt intruchiparea sentimentelor, trairilor frumoase si curate din lumea asta! Bunicii sunt veniti din povesti. N-au cum sa nu vina de-acolo, sunt atat de blanzi si de buni, incat sigur au fugit dintr-o carte!

Image 15 08 2011

PK Summer Club in imagini

Ne-am dorit ca aceasta vara sa insemne pentru copiii nostri o serie de experiente noi si memorabile. In luna iulie, ne-am indreptat atentia spre partea artistica si culturala, iar Prikindeii au avut ocazia sa descopere lucruri interesante atat de la cadrele didactice Pk, cat si din vizitele pe care le-am organizat la Muzeul George Enescu, Muzeul de Arta Contemporana si Muzeul Satului "Dimitrie Gusti".

Image 15 08 2011

Magia culorilor la Prikindel

Se spune ca a fost odata, ca niciodata, un magician care se plictisea si o lume pictata doar in alb si negru....cam de aici a pornit calatoria Prikindeilor in universul culorilor!

Image 15 08 2011

Debutul PK SUMMER CLUB

Daca e vara, e PK SUMMER CLUB!! Ca in fiecare an, echipa PRIKINDEL a pregatit un program estival destinat copiilor care isi doresc o vacanta distractiva si educativa! In primele 2 saptamani ale clubului, prikindeii au intrat in "Atelierul lui Gepetto", unde le-au fost dezvaluite taine ale muzicii si ale teatrului de papusi! Impreuna am descoperit, printre multe altele, cum apar si se inlantuiesc sunetele in cele mai inedite feluri, cum putem transforma palmele, vocile, o scoica sau o banala sticla in instrumente muzicale sau cum dintr-o lingura putem crea o papușa!

Image 15 08 2011

Examenele Colegiului TRINITY din Londra

Școala Metropolitana "ARC" si Gradinita "PRIKINDEL" au gazduit vineri, 3 iunie 2011, pentru al treilea an consecutiv examenul Trinity, care se concentreaza pe abilitatea de a folosi limba limba engleza cu un vorbitor nativ si nu pe cunostinte teoretice. Nivelurile examenului Trinity , aliniate la standardele cadrului Comun European pentru limbi straine al Consiliului Europei, sunt conforme standardelor internationale, obtinerea ceritificatului oferit de Trinity College fiind o garantie in plus a faptului ca pentru ARC&PK calitatea pregatirii copiilor de varsta prescolara si primara este o prioritate. We are the best! Congratulations!!!!

Image 28 06 2011

Academia Romana pentru copii, la 3 ani de activitate, s-a mutat in casa noua!

Școala Metropolitana Arc a aniversat anul acesta, pe 25 mai, 3 ani de activitate. Prilej de mare bucurie pentru arcasi, profesorii si parintii lor, deoarece aceasta aniversare i-a gasit intr-un sediu nou, situat pe strada Eșarfei, numerele 63-71, pe care l-au inaugurat in prezenta unor oficialitati din cadrul primariei sectorului 3 precum si a unor reprezentanti ai Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sporturilor.

Parteneri