fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Blog PK

Image 24 01 2013

Premiere UNESCO "O zi din viata mea"

Felicitam prikindeii care au participat la a-IX-a editie a Concursului National, desfasurat sub egida UNESCO “O ZI DIN VIATA MEA.

Image 16 01 2013

Eminescu prin ochi de Prikindel

In urma cu 163 de ani, se nastea la Botosani cel mai mare poet al romanilor. La ceas aniversar, Gradinita Prikindel a sarbatorit de la cel mai mic, pana la cel mai mare ziua de nastere a lui Mihai Eminescu.

Image 21 12 2012

Concert de Colinde "DOAR ODATA-I CRACIUNUL"

In perioada in care lumina sufleteasca prinde a licari, cozonacii se aseaza rumeniti pe mese, maini tremurande de emotie impodobesc in beteala si globuri brazi verzi, iar clopotele de pretutindeni vestesc in ecouri minunea Craciunului, toata atentia se indreapta catre copii.

Image 20 12 2012

SERBAREA DE CRACIUN 2012..."Once upon a time"

Fiecare poveste are si un sfarsit, insa sfarsitul semestrului a reprezentat un nou inceput prin momentele pregatite de prikindei la Serbarea de Craciun. Aceasta s-a desfasurat pe parcursul zilei de vineri, 14 decembrie, la Teatrul Tandarica.

Image 20 12 2012

TARG DE IARNA PK

Mos Craciun s-a aflat in mare intarziere cu prelucrarea cadourilor anul acesta si de aceea i-a rugat pe prikindei sa-i sara in ajutor. Copiii sunt cei mai veseli atunci cand sunt implicati in pregatirile de sarbatori.

Image 12 06 2012

Premiere UNESCO

Continuand deja o traditie, Comisia Nationala a Romaniei pentru UNESCO, in parteneriat cu Gradinita Prikindel, a organizat, cu ocazia zilei internationale a familiei, concursul de arte plastice ”Familia mea e cea mai frumoasa!”. Din sutele de lucrari venite din toata tara, 3 au captat in mod special atentia juriului! Felicitari Denisa, Diana si Nectarie!!

Image 29 05 2012

Scoala Altfel la Prikindel

La gradinita Prikindel, saptamana "™colii altfel" s-a dovedit a fi una de poveste- antrenanta, plina de adrenalina si, nu in ultimul rand, amuzanta! Am dat startul distractiei inca de luni, cand am pornit muzica, ne-am imbracat in pijamale haioase si am inceput petrecerea!

Image 17 05 2012

21 MAI 2012 - Ziua Scolii Metropolitane ARC, prima aventura a viitorilor boboci in Tinutul ARC-asilor!

A fost odata ca niciodata o poveste adevarata despre niste priKindei temerari care vor sa se faca MARI...

Image 26 03 2012

Ziua mamei

Primul zambet, primul pas, primul cuvant, o carte de povesti, copilaria cu toate tainele ei sunt strans legate de aceeasi persoana care, descrisa cu ajutorul cuvintelor, pare ireala – mama. In zi de sarbatoare, le-am urat si noi mamicilor noastre “La multi ani, minunati!”, alaturi de un cadou special!

Image 26 03 2012

Martisor PK 2012

Dupa o iarna geroasa, luna martie astepta cu mare nerabdare sa iasa din cutia cu anotimpuri! Se apropia vremea ei si martie simtea asta! Soarele s-a hotarat sa dea o mana de ajutor si a inceput sa arunce spre Pamant raze din ce in ce mai calduroase.

Image 26 03 2012

Pk & ARC - best Friends

A.R.C.-asii si prikindeii de la grupele mari s-au intalnit pret de cateva ore pe taramul fermecat de la Gradinita Prikindel.

Image 12 01 2012

Concert de Colide la Biserica Sfantul Ilie Rahova

Duminica, 18 decembrie, a fost un regal al colindelor gazduit de Biserica Sfantul Ilie Rahova, regal la care au contribuit si copiii de la grupele mare si pregatitoare ale Gradinitei Prikindel, precum si cei ai ™colii Metropolitane "ARC"

Parteneri