fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Blog PK

Image 21 10 2013

TEATRU DE PAPUSI LA GRADINITA "AVENTURILE LUI MORCOVINO"

Zana Toamna a poposit la noi la PRIKINDEL si le-a oferit prikindeilor un spectacol interactiv de papusi. "Aventurile lui Morcovino" este povestea unui morcov care impreuna cu prietenele lui, legumele, salveaza rochita de bal a zanei. Astfel, copiii au invatat despre prietenie, ajutor recproc si rolul benefic al legumelor

Image 18 10 2013

GRANDPARENTS DAY 2013

Gradinita PRIKINDEL a sarbatorit astazi "Grandparents Day". Bucuria nepotilor de a fi impreuna cu bunicii si emotiile citite in ochii "bunei" si a "bunului" ne-au motivat sa transformam evenimentul intr-o traditie care a implinit 4 ani! Am sarbatorit aceasta zi cu bucurie si emotii, caldura si iubire, lacrimi si zambete. Multumim bunicilor pentru ca au raspuns invitatiei noastre si ca ne-au ajutat inca o data sa dam nastere magiei.

Image 17 10 2013

Festivitatea de Premiere a Examenului Trinity 2013

GRADINITA PRIKINDEL impreuna cu Educational Center Bucuresti si Trinity College London a organizat festivitatea de premiere a micilor prescolari care au sustinut si promovat cu succes examinarea Talking TRINITY, sesiunea iunie 2013.

Image 17 10 2013

O noua toamna... un nou inceput la PRIKINDEL...

Urmeaza zile frumoase care ne vor umple sufletul de multumire si implinire, dar si de culoare aurie, caci toamna aduce cu ea mangaiere, speranta, incredere si un nou inceput de an scolar. Odata cu ea, neincrezatori si stangaci, vor trece pe alee pasii unor copii timizi in prima zi de gradinita. Trupurile mici, abia crescute, intra cu teama in sala de grupa, fiecare jucarie parand a le ura "Bun venit!".

Image 28 06 2013

Serbarea de vara 2013

Serbarea de vara a reprezentat pentru prikindei un spectacol vesel, interactiv si glazurat.

Image 28 06 2013

Premiere Concursul National "FAMILIA MEA ESTE CEA MAI FRUMOASA", editia 2013

Desen "Familia mea este cea mai frumoasa", concurs organizat de Comisia Nationala a Romaniei pentru UNESCO, editia 2013.

Image 05 06 2013

Rezultate Examenul de Limba Engleza Trinity ( Graded Examinations in Spoken English )

Gradinita "PRIKINDEL", centru de examinare Trinity a gazduit miercuri, 5 iunie 2013, pentru al cincilea an consecutiv, examenul international Trinity, care se concentreaza pe abilitatea de a folosi limba limba engleza cu un vorbitor nativ si nu pe cunostinte teoretice. Nivelurile examenului Trinity, alineate la standardele cadrului Comun European pentru limbi straine al Consiliului Europei, sunt conforme standardelor internationale, obtinerea ceritificatului oferit de Trinity College fiind o garantie in plus a faptului ca pentru gradinita Prikindel calitatea pregatirii copiilor de varsta prescolara este o prioritate.

Image 03 06 2013

Petrecere de Ziua Copilului

Am sarbatorit Ziua Copilului cu mare fast: costumati in fel si fel de personaje, incarcati cu voie buna si chef de joaca, prikindeii s-au bucurat, au cantat si au dansat dupa bunul plac... cu alte cuvinte s-au distrat! A fost una dintre cele mai reusite petreceri pentru copii alaturi de Spiderman si Rapunzel.

Image 05 04 2013

Creeaza-ti gradinita la BANEASA SCHOOL FEST

In perioada 4 - 7 aprilie iti oferim o alternativa la modul de petrecere a timpului liber, invitandu-te sa ne fii alaturi la targul educational BANEASA SCHOOL FEST ce va avea loc in incinta Baneasa Shopping City. Te așteptam cu informatii despre serviciile educationale oferite de școala și gradinita noastra in cadrul atelierelor demo pentru copii!

Image 07 03 2013

Martisoare PK

Primavara este un anotimp de care toata lumea are nevoie dupa o iarna lunga, pentru a redescoperi toate frumusetile naturii si a sarbatori un nou inceput. Miros de zambile, frezii si lalele, doamne cu martisoare in piept si buchete de ghiocei in mana, zambete si veselie - aceasta este starea de spirit pe care am dorit sa o insuflam prikindeilor nostri in primele zile ale lunii martie!

Image 07 03 2013

O altfel de saptamana

Saptamana aceasta a fost dedicata activitatilor recreative si distractive si s-a desfasurat sub deviza "Sa stim mai multe, sa fim mai buni";.

Image 05 02 2013

Vizita Prikindeilor la Scoala Metropolitana ARC

De curand, prikindeii grupelor mari au pasit cu emotii pe un taram al prieteniei, un tinut in care locuiesc ARC-asii. Piticii au vizitat Scoala A.R.C, au legat prietenii si si-au regasit unii dintre colegii de la gradinita.

Parteneri