fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Blog PK

Image 28 03 2014

HAPPY MOTHER'S DAY 2014

8 martie a fost o zi foarte speciala pentru toti copiii, si chiar pentru noi, copiii mai mari: Ziua Mamei. In anul aceasta am ales sa le oferim mamicilor PK un cadou cu suflet si dans, fiintele atat de dragi sufletelor noastre. Speram ca ati trait impreuna cu copiii un moment special, intrucat picaturi de iubire si emotie s-au regasit in darurile noastre pentru "cea mai scumpa de pe lume": Mama.

Image 21 01 2014

Eminescu, Omul si Poetul

Literatura noastra a avut de-a lungul timpului parte de poeti adevarati si deosebit de inzestrati cu talent, care ne-au lasat o mostenire literara de care putem fi intotdeauna mandri. Deasupra tuturor a stralucit mereu o stea, “Luceafarul” poeziei romanesti, o stea care nu se va stinge niciodata si poate niciodata nu va rasari alta mai stralucitoare decat ea. Aceasta stea a neamului romanesc este numai Mihai Eminescu.

Image 21 01 2014

HOLLY JOLLY CHRISTMAS, serbarea de Craciun 2013

Serbarea de Craciun a reprezentat un moment magic si emotionant pentru noi prikindeii.

Image 06 12 2013

COPII, SUFLETE, ZAMBETE... ACTIVITATI, IMPLICARE, REUSITA...

COPII, SUFLETE, ZAMBETE... ACTIVITATI, IMPLICARE, REUSITA...sunt cuvintele care reprezinta "piatra de temelie" a Targului de Craciun cu scop caritabil organizat de SCOALA METROPOLITANA A.R.C. SI GRADINITA PRIKINDEL.

Image 20 11 2013

INTALNIRE CU PLANTELE LA GRADINA BOTANICA

Aceasta saptamana pastelata in culorile toamnei a imbogatit imaginatia si cunostintele copiilor de la gradinita PRIKINDEL. Au explorat natura mereu surprinzatoare prin vizita facuta la Gradina Botanica. Copiii au transpus experienta traita laolalta cu plantele, florile, copacii, pomii fructiferi din sere si din gradinele necuprinse in tablouri, coronite si alte creatii artistice din frunze.

Image 20 11 2013

Proiectul CNR UNESCO: Radacini si aripi: De la bunici la nepoti, punti intre generatii

In cadrul Proiectului CNR UNESCO "Radacini si aripi: De la bunici la nepoti - punti intre generatii", copiii de la gradinita PRIKINDEL au participat la actiunea cu tema "Din Gradina Toamnei - ed. III, realizand obiecte din legume. Lucrarile prikindeilor vor fi expuse si la standul CNR UNESCO din cadrul Targului Gaudeamus - Carte de Invatatura - editia 2013, Bucuresti.

Image 31 10 2013

ZIUA VERDE LA GRADINITA PRIKINDEL

Gradinita PRIKINDEL a plantat arbusti de ZIUA VERDE A ECO-SCOLILOR din Romania, invitatie lansata de Centrul Carpato-Danubian de Geoecologie, participand astfel la ziua de actiune a voluntarilor CCDG. Plantarea arbustilor de catre prikindei i-a ajutat sa inteleaga importanta implicarii directe in dezvoltarea spatiilor verzi de care avem atata nevoie.

Image 26 10 2013

A "SPOOKTACULAR" HALLOWEEN 2013

Mare veselie, mare!!! Se apropie cu pasi repezi una dintre cele mai indragite sarbatori pentru copii : Halloween-ul. De ce il indragim atat de mult? Pentru ca ne putem costuma in ce vrem noi, pentru ca mergem la colindat deghizati si primim bomboane, rostogolim dovleci haiosi si pregatim prajiturele mai diferite. Saptamana care urmeaza in gradinita se vor desfasura activitati dedicate acestei sarbatori. Fiecare zi a saptamanii va avea un nume si actiuni specifice :

Parteneri