fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Blog PK

Image 28 07 2014

ARTA IN AER LIBER

Micutii talentati de la gradinita Prikindel au demonstrat cat sunt de creativi si cat de mult le place sa lucreze afara, in aer liber, la umbra copacilor!

Image 18 07 2014

Prikindeii iubesc animalele de la ferma!

Micii iubitori de animalute si-au exprimat dragostea fata de necuvantatoarele despre care au invatat realizand o lucrare colectiva pe aceasta tema.

Image 18 07 2014

VIATA LA FERMA E DISTRACTIVA!

Stim cat este de important pentru noi sa consumam laptic proaspat, asa ca azi ne-am distrat realizand o activitate demonstrativa prin care am invatat cum se mulge o vacuta!

Image 13 07 2014

FLORI IN RECIPIENTE NECONVENTIONALE LA PRIKINDEL

Prikindeii au plantat flori in recipiente neconventionale. Constienti de necesitatea de a ocroti natura, copiii au fost antrenati intr-o activitate practica de ecologizare a curtii gradinitei si de plantare de flori. Prikindeii au demonstrat ca la aceasta varsta se insusesc cel mai bine deprinderile si atitudinile pozitive fata de natura si se formeaza premisele constiintei ecologice.

Image 11 07 2014

E VARA E DISTRACTIE LA PISCINA SUMMER ARC

Prikindeii nostri merg zilnic la piscina profesionala in aer liber amplasata la Scoala ARC. Ei se bucura de lumea distractiva a apei, se joaca si petrec zile frumoase si senine de vara.

Image 10 07 2014

PRIKINDEII TRAIESC VERDE

In cadrul proiectului "Sa traim verde" prikindeii ecologisti au realizat un poster prin care isi manifesta dorinta de a proteja mediul inconjurator.

Image 27 06 2014

Intalnirea de sfarsit de an scolar a prikindeilor

Prikindeii au intampinat vara, pregatind si sustinand serbari prin care au demonstrat cat de frumosi si talentati sunt si totodata si-au exersat abilitatile de a se exprima in public fapt ce contribuie la dezvoltarea compententelor sociale precum public-speaking, lucru ce sprijina dezvoltarea personala a fiecarui prikindel.Toti copiii merita felicitarile noastre! De asemenea, la intalnirea de sfarsit de an ºcolar au fost premiati intr-un cadru festiv pentru rezultatele obtinute in acest an ºcolar, dar si pentru entuzismul si bucuria cu care au participat la jocurile si activitatile din gradinita.

Image 02 06 2014

EXAMENUL "TRINITY"

FELICITARI PRIKINDEILOR PENTRU REZULTATELE OBTINUTE LA EXAMENUL “TRINITY” Ne bucuram foarte mult pentru rezultatele exceptionale pe care prikindeii nostri le-au obtinut la Examentul Trinity organizat de Gradinita Prikindel & Scoala ARC si desfasurat pe data de 28 mai. Toti copiii care au participat au promovat cu excelenta acest test.

Image 02 06 2014

HAPPY CHILDREN DAY 2014!!

HAPPY CHILDREN DAY 2014!! MARE DISTRACTIE MARE! Prikindeii au sarbatorit ziua internationala a copilului printr-o petrecere super antrenanta cu baloane, jocuri de miscare si indemanare, concursuri de dans, cantece, iar veselia s-a incheiat cu un tort foarte gustos.

Image 02 06 2014

HAPPY FATHER'S DAY 2014!

De ziua lor, a eroilor din viata prikindeilor, Gradinita Prikindel impreuna cu cei mici le-a pregatit un cadou cu suflet si miscare TATICILOR PRIKINDEL. O surpriza in ritmuri sportive i-a asteptat la sediul SCOLII METROPOLITANE ARC.

Image 17 04 2014

Noul loc de joaca din curtea gradinitei

Noul loc de joaca in curtea gradinitei

Image 15 04 2014

Eleva in clasa a V-a la SCOALA METROPOLITANA ARC premiata la Londra de catre Trinity College

Claudia Mihale, in varsta de numai 10 ani a castigat premiul MOST PROMISING PLAYWRIGHT in cadrul concursului INTERNATIONAL PLAYWRITING COMPETITION organizat de Trinity College London. Claudia a reprezentant Romania la aceasta competitie fiind, cel mai tanar participant.

Parteneri