fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Blog PK

Image 25 08 2010

Va asteptam inapoi din 1 septembrie!

Pregatirile pentru inceperea unui nou an școlar sunt in toi in Gradinita Prikindel. Incepand de miercuri, 1 septembrie, portile gradinitei vor fi larg deschise pentru a-i intampina pe prikindei. See you in Prikindel!

Image 06 07 2010

Palatul National al Copiilor (I)

Momentul mult așteptat al serbarii de vara la "Prikindel" a sosit. Pe 17 iunie v-am invitat cu bucurie pe toti: parinti, frati mai mari ori mai mici, bunici si prieteni dragi la Palatul Copiilor, sa ne incurajati cu aplauzele voastre la programul artistic pregatit cu emotie de la cei mai mici dintre prikindei la absolventi.

Image 06 07 2010

Palatul National al Copiilor (VII)

Expozitia "Bucuria culorilor", a fost o alta surpriza pregatita de prikindei parintilor. Expozitia a reunit lucrarile copiilor realizate la clubul de pictura, coordonat cu daruire de doamna profesor Cornelia Gherlan.

Image 06 07 2010

Palatul National al Copiilor (VI)

Finalul a apartinut absolventilor Gradinitei "Prikindel" din acest an, care au urcat pe scena cu emotii imbracati in robe. Au primit cu totii diplome de absolvire, precum si diplome de participare la concursurile nationale si internationale din acest an. Felicitari, dragi prikindei!

Image 06 07 2010

Palatul National al Copiilor (V)

Lectiile recapitulative de muzica sub coordonarea "prietenului" Virgil au intregit spectacolul oferit de Prikindei la final de an școlar 2009-2010.

Image 06 07 2010

Palatul National al Copiilor (IV)

A urmat apoi calatoria "imaginara" prin Europa! Protagoniști au fost de aceasta data prikindeii grupei de germana, indrumati de "Frau" Erika si "Frau" Ana. Cei prezenti au putut admira cu aceasta ocazie atat costumele, cat si dansurile traditionale ale germanilor, spaniolilor, italienilor, austriecilor, ungurilor si... romanilor.

Image 06 07 2010

Palatul National al Copiilor (III)

Spectacolul a fost continuat de prikindeii grupei mari: aflati in cautarea curcubeului, copiii ne-au delectat cu sceneta si cantecele in limba engleza si dansurile atent pregatite de Miss Cristina. Iar pentru ca spectacolul sa fie desavarsit, "teacher", Miss Cristina Bojan, ne-a prezentat jocurile muzicale si dansurile traditionale in limba engleza, precum si sceneta in care fiecare dintre copii "a rezumat" evolutia sa in anii de gradinita.

Image 06 07 2010

Palatul National al Copiilor (II)

Zeii au coborat printre noi, invaluindu-ne in atmosfera Olimpului. Cu talent si pasiune, copiii grupelor pregatitoare ne-au daruit clipe unice in istoria gradinitei, metamorfoza actorilor in zei luandu-o prin surprindere pe insasi regizorul piesei "Cutia Pandorei". Și... actorii au fost zei, iar zeii s-au intrupat in actori. Felicitari, Elena!

Image 04 06 2010

PRIKINDEL sarbatoreste ziua de 1 IUNIE

Ziua Internationala a Copilului a fost sarbatorita așa cum se cuvine in Gradinita Prikindel. Copiii au fost invitati la petrecere unde au dansat, s-au distrat, au primit cadouri si....au acordat chiar interviuri in calitate de vedete ale zilei. Punctul culminant a fost, desigur,aducerea tortului pregatit de Miss Cornelia si tunurile de confetti. La multi ani, dragi PRIKINDEI!

Image 03 06 2010

Happy Day in Europe

Aici suntem pe scena salii mici a Palatului National al Copiilor, la cea de-a doua editie a concursului de limbi straine "Happy Day in Europe". Am dansat "Maruschka" in apluzele celor prezenti la manifestare si am inveselit spectatorii cu intamplarile hazlii din sceneta "Hide and Seek".

Image 28 05 2010

Vitrina din biblioteca

In cadrul "Saptamanii lecturii" din proiectul "Sa citim pentru mileniul trei", noi, prikindeii grupei mari, am fost in vizita la colegii nostri mai mari de la Școala ARC. Aici suntem in biblioteca școlii, unde ne aștepta o miniexpozitie cu carti, albume, carti postale si pliante despre muzee. Am aflat lucruri interesante despre muzeele pe care le-au vizitat ARC-asii in cadrul proiectelor lor din acest an școlar si despre faptul ca 18 mai este Ziua Internationala a Muzeelor.

Image 18 05 2010

Plimbare in Parcul Cismigiu

Prikindei mici si mari, ne-am jucat cu totii in Parcul Cișmigiu, intr-o dimineata frumoasa de primvara. Ne-am bucurat de fiecare colt al naturii, cautand buburuze si gandacei prin iarba, zambindu-le vesel florilor intalnite pe marginea aleilor. Locul de joaca ne aștepta si veselia a fost in toi. Chipurile noastre spun totul despre bucuria acelei zile. Priviti-le!

Parteneri