fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Blog PK

Image 17 03 2011

Martisor 2011

Martișoarele realizate de Prikindei si ARCasi in cadrul activitatilor de abilitati practice au fost expuse si promovate intr-un cadru inedit- libraria Diverta din Mall Vitan. In decurs de doar 3 ore, copiii au negociat si vandut peste 100 de martișoare. Actiunea noastra a fost un real succes, dovada stand faptul ca suma de 1467 RON a ajutat, prin Asociatia CONIL, la organizarea de cursuri gratuite pentru copiii cu nevoi speciale. Felicitari, dragi Prikindei si ARCasi!

Image 17 03 2011

Pasari exotice

Noi, prikindeii, suntem tare curiosi si dornici de a invata lucruri noi, astfel ca vizita la expozitia de animale si pasari exotice ne-a trimis cu gandul in tari indepartate, despre care am citit in enciclopediile pentru copii. Am putut vedea si mangaia, pe furiș, cocori africani, struti, lebede albe cu capul negru, lebede negre, rate mandarine, canguri, iepuri specia berbec francez, fazani si pauni. Așteptam cu nerabdare urmatoarea provocare!

Image 18 01 2011

Serbarea de Craciun 2010

Decembrie a insemnat pentru copiii PK o adevarata aventura! Inca de la inceputul lunii, gradinita fremata:se canta, se dansa, se recitau roluri si se probau costumatii de zor!

Image 18 01 2011

Moment Eminescu

Așa cum v-a obișnuit deja, echipa PK aduce mereu in atentia copiilor proiecte si teme inedite! Astfel, comemorarea a 161 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu a fost punctul de pornire pentru un proiect dedicat in intregime poetului nepereche.

Image 19 11 2010

LATERNENFEST

Sarbatoarea lampioanelor din acest an a reunit prikindei, parinti, bunici si prieteni, alaturi de fosti prikindei, azi școlari. Laternenfest este o sarbatoare - simbol a iubirii aproapelui, menita sa ne lumineze, sa ne imbarbateze, sa ne aduca bucurie si speranta.

Image 09 11 2010

25 si 27 OCTOMBRIE, Halloween Party in Gradinita Prikindel

Anul acesta, petrecerile de Halloween pe care le-au organizat prikindeii ajutati de d-nele educatoare si de parinti au fost cu totul si cu totul speciale! Ne-au provocat imaginatia mai mult decat am fi crezut, dar am dovedit si in acest an multa creativitate in alegerea costumelor! Cu totii ne-am distrat nemaipomenit de bine si am intrat in adevaratul spirit al sarbatorii cu specific american. Trick or treat!

Image 22 10 2010

Examinare externa internationala TRINTY

Felicitari, dragi prikindei care ati sustinut examenul de engleza Trinity pe data de 14 iunie! Satisfactii maxime in aceasta zi la Gradinita "Prikindel", singura institutie de invatamant prescolar din Romania care organizeaza, alaturi de Școala Metropolitana "ARC" si After-School "Prikindel" examinarea cunostintelor de limba engleza de catre un profesor din Marea Britanie, de la Colegiul "Trinity" din Londra.

Image 22 10 2010

Festivitate de premiere CAMBRIDGE YLE si TRINITY

Miercuri, 6 octombrie 2010, ora 15.00 Scoala Metropolitana ARC

Image 22 10 2010

Cursuri optionale la Prikindel

Incepand cu acest an școlar, Gradinita Prikindel si-a marit oferta de activitati optionale suplimentare. Astfel, pe langa cursurile de aikido si FasTracKids cu care va obișnuisem deja, am indrodus si cursurile de șah si AED Ludens. Prikindeii care participa la aceste cursuri au parte in fiecare saptamana de activitati interesante, ce pun pun accent pe dezvoltarea lor intelectuala si emotionala.

Image 22 10 2010

Activitati antrenante la Gradinita Prikindel

Suntem fericiti sa va aratam cateva mostre de "arta" si "buna dispozitie"! Le-am descoperit in cadrul activitatilor desfașurate de coordonatorii cursurilor optionale. Arte plastice, muzica, dans sportiv, engleza si germana – toate aceste activitati aduc "starea de bine" de care prikindeii nostri au nevoie in fiecare zi!

Image 22 09 2010

Reconstructia Site-ului

Anul școlar a inceput de ceva timp, activitatile noastre din gradinita intrand deja in specificul unui invatamant de calitate. Pentru a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra de transparenta si eficienta in comunicare, site-ul nostru intra intr-o scurta revizie tehnica.

Image 22 09 2010

Deschiderea oficiala a anului scolar 2010/2011

1 septembrie a insemnat pentru Gradinita Prikindel deschiderea oficiala a anului școlar 2010/2011. Momentul a fost marcat atat de emotiile proaspetilor prikindei, dornici sa descopere aventurile de "gradinari" cat si de cele ale "veteranilor" nostri, nerabdatori sa-si reintalneasca vechii prieteni.

Parteneri