fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Blog PK

Image 24 06 2011

Sarbatoarea verii la Prikindel

Data de 15 iunie insemna, pana nu demult, sfarsitul școlii. In acest an insa, pentru prikindei a semnificat ziua in care ei au demonstrat cat de mari, frumosi si talentati au crescut! Emotiile i-au insotit atat pe "bobocei", cit si pe tinerii absolventi iar aplauzele parintilor, bunicilor si ale prietenilor au rasplatit pe deplin eforturile copiilor si i-au motivat pentru urmatorul eveniment! Cateva mostre din talentul prikindeilor veti gasi in urmatoarele fotografii:

Image 24 06 2011

Ziua Copilului, sarbatorita la Vulcanii Noroiosi

Pentru a sarbatori așa cum se cuvine Ziua Internationala a Copilului, Gradinita Prikindel a organizat o excursie plina de aventura si distractie! Astfel, in dimineata Zilei de 1 iunie, piticii nostri si-au luat "la revedere" de la mamici, tatici si bunici si au plecat spre Vulcanii Noroiosi! Dupa o calatorie plina de cantece si voie buna, prikindeii au avut ocazia sa observe un fenomen natural unic in Europa, pentru ca, la intoarcere, sa faca o bucurie si unor copii mai putin norocosi – copii aflati in grija fundatiei Sf. Sava.

Image 17 05 2011

Prima vizita la ortodont

Pentru copiii nostri, luna aprilie a insemnat un lung sir de experiente noi. Printre ele se numara si intalnirea cu Domnul Setila, Domnul Bondaraș si Doamna Albinuta - ajutorii de nadejde ai medicului ortodont!

Image 17 05 2011

Reporteri pentru o zi

Stelutele grupelor mari au acceptat provocarea facuta de Maria si de parintii acesteia si s-au transformat, pentru cateva ore, in "reporteri speciali TVR"! In aventura lor au descoperit cum ia naștere o știre, cum arata un studio de filmari, cum se fac decorurile si - spre satisfactia fetitelor - ce se intampla in cabina de machiaj a televiziunii!

Image 17 05 2011

Mici si talentati

Sarbatoarea Paștelui ne-a ocazia sa demonstram, inca o data, cat de creativi si talentati suntem! Dupa ce am experimentat, impreuna cu Gary si Teacher, "vanatoarea oualor de ciocolata", am dat frau liber ideilor noastre si am realizat lucrari de care suntem mandri. Va lasam sa admirati in continuare o parte din ele!

Image 17 05 2011

Ziua internationala a dansului

Data de 29 aprilie este declarata Ziua Internationala a Dansului. Anul acesta, prikindeii au serbat intr-un mod inedit aceasta zi, alegand dansul in aer liber, așa ca ne-am luat inima in dinti, am infruntat vremea urata de afara si ne-am indreptat spre parc. Dupa primele mișcari, soarele a iesit curios dintre nori, iar actiunea noastra a fost un succes!

Image 17 05 2011

Ziua taticilor PK

Dupa ce am sarbatorit ziua bunicilor si ziua mamicilor, iata ca a venit si rindul tatilor sa fie in centrul atentiei pentru o zi! Trebuie sa marturisim ca pe fetele acestora se citea emotia si curiozitatea, așa ca nu am stat pe ganduri si i-am provocat la ... distractie! Mai jos veti gasi cateva din cele mai amuzante momente ale evenimentului!

Image 18 04 2011

Prikindeii stiu cum sa actioneze in caz de cutremur!

Meseria de pompier presupune mult curaj si aventura, fiind una dintre cele mai apreciate profesii in randul copiilor. De aceea, am facilitat o intalnire intre prikindei si un echipaj de la Inspectoratul Situatiilor de Urgenta. Din furtuna de intrebari si curiozitati venite din partea copiilor, am aflat cum trebuie sa actionam in caz de cutremur sau incendiu, care este numarul unic de urgenta si cand trebuie el folosit!

Image 18 04 2011

Prikindei sportivi

Cand dorinta de a cunoaște a prikindeilor se impleteste cu mandria de a prezenta colegilor profesia parintilor, se nasc proiecte frumoase si educative. Asfel, grupa mare pregatitoare a fost provocata de Olivia la o ora de mișcare! Am descoperit cum arata o sala de sport, am exersat cateva mișcari, am discutat despre ce inseamna un mod de viata sanatos, iar la final am primit fiecare dintre noi bombonele "sportive"!

Image 18 04 2011

Iesire in parc

Soarele a prins curaj si a inceput sa incalzeasca orașul, așa ca am dat startul iesirilor in aer liber. Primii care au incercat jucariile parcului din apropiere au fost prikindeii, piticii grupei mijlocii si cei din grupa de germana!

Image 18 04 2011

PK & ARC prezente la Edu&Camp Fair

In perioada 18-20 martie 2011, Gradinita Prikindel si Școala Arc si-au prezentat oferta pentru anul școlar 2011-2012 in cadrul Targului Edu&Camps Fair din incinta complexului Word Trade Center- Hotel Pullman. Echipa PK & ARC a raspuns cu promptitudine si seriozitate intrebarilor venite de la parinti, in timp ce copiii au avut prilejul sa descopere cateva din jocurile noastre!

Image 17 03 2011

Ziua Mamei

Inceputul de saptamana nu era deloc promitator: frig, multi nori pe cer, ba si cativa fulgi de nea ce dansau lin spre pamant ne dadeau de veste ca iarna nu se lasa usor gonita din oraș!Am cautat rapid solutii si ne-am dat seama ca veselia, emotia si dragostea copiilor vor fi argumente destul de puternice, in fata carora zana alba va trebui sa cedeze locul primaverii. Totul a fost pregatit in detaliu, astfel incat pe 8 martie, mamicile de Prikindei s-au putut bucura pe deplin de ziua lor- am reciatat poezii, am cantat, am pregatit torturi delicioase, am pictat si ne-am distrat- pe scurt am petrecut cateva ore de neuitat impreuna cu cea mai draga fiinta din viata fiecaruia - MAMA! Ne reintalnim in luna mai pentru a-i sarbatori pe tatici!

Parteneri